Renovatie

Ook voor reparaties, aanhelingen en onderhoud kan u bij Terlouw Parket komen. Reparaties aan vloeren die waterschade hebben gehad, een laminaat waar een flinke deuk in zit, of als u een aanbouw heeft waarbij een stuk parket aangeheeld moet worden. Vaak is er wel een oplossing te vinden.Wij komen graag bij u langs om te kijken naar de verschillende mogelijkheden. Indien er sprake is van waterschade nemen wij een vochtmeter mee om te zien hoe nat de
ondervloer is, want boven een vochtigheidspercentage van 2% mag er geen vloer gelegd worden.

Uiteraard kunnen wij ook zorgdragen voor het schuren- en het afwerken van een parketvloer. Tegenwoordig is er veel keus uit verschillende (kleur)oliën en lakken. Als u hier meer over wilt weten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook voor het in de onderhoudsolie of in de polish zetten van de vloer bent u bij ons aan het goede adres.
Als u dit zelf wilt doen, kijk dan bij producten voor onderhoudsmiddelen.

Aanhelen

Als u een verbouwing heeft gehad, dan kan het zijn dat u een stuk vloer 'mist'. Wij kunnen dit aanhelen door dezelfde vloer of de best bijpassende vloer te leveren en deze maken wij pas in de vloer. Ook als uw vloer beschadigd is, dan kunnen wij soortgelijke vloerdelen bestellen en deze dan ter plekke of met de gehele vloer schuren en opnieuw oliën of lakken.


Schuren/lakken/oliën

Het kan zo zijn dat uw vloer er al een aantal jaren in zit en er niet meer zo netjes uitziet. Wij kunnen deze vloer voor u schuren en afhankelijk van uw wensen deze in de (kleur)olie zetten of aflakken.
Traprenovatie

Traprenovaties doen wij ook. Als u uw trap een mooie, houten uitstraling wilt geven, dan zorgen wij ervoor dat u deze krijgt! Voor het renoveren van trappen zijn verschillende mogelijkheden. Als u hier meer over wilt weten, neem dan contact met ons op.